Nisan 30, 2024

Plise Perde Nerelerde Kullanılır

0

Plise Perde çıktığı günden itibaren Cam Balkon perdesi olarak bilinsede, kullanım alanları nerdeyse hayalleriniz ile sınırlı. Sadece Cam Balşkonlara değil PVC Doğramalara, Aluminyum doğramalara, Demir, Tahta doğramalarada uygulanabilir. Cam olan her yere, hatta cam olmayan yerlere dahi uygulanabilmekte..

Bir müşterimiz mutfak dolabı kapakları söküp yerine plise perde uygulamıştır. Diğer bir müşterimiz ise çocuğunun odasında duvara baskılı plise perde uygulaması yaptırmıştır.

Peki plise perde genel olarak nerelerde uygulanır? Hemen bakalım.

Bu model kumaşlar ve sistemler raflarda yeni yeni yerini almaktadır. Güneş ışınları, normal kumaşlar üzerinde yıpranma ve solma yapacağından plise perde özel kumaşlardan üretilir. Montaj sonrası cama tam uyumludur. Hareket etmesi istenmediği durumlarda alttan sabitlenebilir. Aşağı ve yukarı hareket kabiliyetine sahiptir.

Montajları kolaydır. İsterseniz montajsız yapışkanlı cinsi ile tek bir vida kullanmadan monte edebilirsiniz. Çeşitli bütçelere hitap edebilecek geniş bir yelpazesi vardır. Plise perde çeşitli şekillerde kullanılabilir. İpli sistemle elle idare edilebileceği gibi motorlu uzaktan kumandalı çeşitleri de vardır. Kumandanın faydası tüm perdelere, aynı anda aynı hareketi yaptırarak açma kapama uğraşısına son vermesidir.

Ayrıca dekorasyon açısından da ortama ayrı bir hava katar. Binlerce renk ve desen seçeneği vardır. Bütün pencereler kare veya dikdörtgen değildir. Bazıları üçgen, yuvarlak veya başka şekillerde olabilir. Bu tür pencerelere bire bir uyumlu açılı perdeler mevcuttur.

Sadece evlerde değil, işyerlerinde, otellerde, hastane ve kliniklerde, kafelerde ve daha birçok işletmede de kullanılmaktadır. Özellikle ofis türü işyerlerinde vazgeçilmez bir perde sistemi haline gelmiştir. Plise tipi perdelerin bir diğer rekabet edilemez özelliği de hem tül hem de perde işlevi görebilmesidir. Ayarlanarak tül veya perde olarak kullanılabilir. Bu perde tül uyumsuzluklarını gideren eşsiz bir çözümdür.

Kullanıldığı alanda modern bir görünüm sağlayan perdeler, dar, yamuk ve açılı alanlarda da rahatlıkla kullanılmaktadır. Özellikle Cam Balkon Sistemlerinde,

  • Pencereler ve balkon kapılarında
  • Ofislerin toplantı salonları ve cam bölmelerinde,
  • Mağazaların vitrinleri, kafeteryaların camlarında,
  • Şehirler arası otobüsler, havaalanlarında,
  • Winter Garden (Kış Bahçesi) Sistemlerde,
  • Yat, tekne,
  • Tavan perdeleri, Çatı perdesi,
  • Eğimli ve geometrik pencereler
  • PVC, Ağaç, Demir ve Aluminyum Doğramalarda Katlanır cam balkon çeşitlerinde (Marka önemli değil)

Kısacası cam uygulaması olan her alanda rahatlıkla kullanılmaktadır. Montaj olarak vidalı ve bantlı olmak üzere 2 farklı şekilde seçenek vardır. Ancak Style Plise Perde olarak bizler vidalı montajı önermekteyiz.

Örnek Uygulamalar.



 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir